לקרוא עוד

איך לגייס עוד עוקבים באינסטגרם

הרבה בעלי עסקים שרוצים לשווק את העסק שלהם באינסטגרם שואלים איך לגייס יותר עוקבים באינסטגרם? האמת שלמספר העוקבים באינסטגרם יש חשיבות רבה כי כשיש לנו הרבה עוקבים זה מעיד על העובדה שאנחנו טובים במה שאנחנו עושים, אז לפני שאתם ממהרים לעשות טעויות ולגייס עוקבים ממקורות לא נכונים בסרטון הזה, אניאסביר מה היא החשיבות של עוקבים באינסטגרם וכמה חשוב שהעוקבים הללו יהיו מדוייקים לעסק שלנו ואם אתם מרגישים שזה הזמן לעלות את האינסטגרם שלכם לשלב הבא, הצטרפו…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

והרי החדשות!

לקח לי זמן לשתף במרחב הפייסבוק באופן פומבי, כנראה שהייתי צריכה קצת זמן לעצמי (אתם מבינים אותי כן?). אחרי שבעה חודשים כשכירה במשרד הפרסום הכי מדהים בעולם Ecaliptoos – אקליפטוס (ואני ממש אובייקטיבית) זה כבר שבועיים שחזרתי לעצמאות – המקום הטבעי שלי והוא מורכב מכל-כך הרבה דברים. החלטתי לסכם לעצמי את הדרך, ולספר לכם מה מפה והלאה: המוטו: לנסות. לנסות. לנסות (ומקביל: אף פעם לא לפחד – גם כשמפחדים) אחרי שהודעתי שאני הופכת להיות שכירה, קיבלתי…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

בודקת (שינויים) מקרוב

עבר די זמן כרגיל אני יוצאת אל האור, מרגישה את החום וחוזרת קצת להתכרבל לי פנימה. מי שעוקבת אחריי בחודשים האחרונים כבר בטח מעודכנת: התחלתי לעבוד בתור מנהלת מחלקת תוכן במשרד פרסום. אחרי שנים (כמעט עשור) כעצמאית. כן, כן. אני עכשיו שכירה. אני עדיין הופכת את השינוי, מסתכלת עליו מכל הצדדים- בוחנת את השינוי ביחס אליי. כל הדברים שהיו חסרים לי בתור עצמאית נמצאים פה: המשכורת הקבועה (ביי ביי שוטף 120), החופשות, החגים, הלמידה, האתגר,…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

חיפה ו/או חו"ל?

יש לי נטיה להיות רומנטיקנית, במיוחד כשזה נוגע לערים "חדשות" שאני מגלה. אחרי ביקור של שבוע בחיפה, אני יודעת שיש לי כמה סיבות טובות מרכזת לי (ואולי גם לכם) אם תרצו סיכום שבועחופשהבחיפה #1 לוקשיין אתחיל מזה שאני לא אוהבת מלונות מפונפנים, כמי שמכורה לרעש של העיר, אני מעדיפה מקום מרכזי – כזה שבמרחק יריקה אני אוכל לקפוץ למקום בילוי מעודכן, בשילוב סיור אותנטי להיסטוריה של העיר סך כל זה הוביל אותנו לבחור את מלון…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

פראג. תמונה של אושר?

פראג, אוגוסט 2013 תמונה של אושר? זאת בטח עוד אחת מהתמונות שרצות לכן בפיד: אושר, משפחה, חופשה וחו"ל. האמת, שזו חופשה ששינתה את חיי. עבדתי בטירוף בחלום שלי, במשרד המיתוג שהקמתי במו ידיי. עבדתי עד בלי די, וטיפחתי את הבייבי שחלמתי עליו כלכך, המשרד שהיה – היה מדוייק לי בתוכן שלו, בלקוחות שלו, בצוות שגיבשתי. אבל באותה חופשה בדיוק הבנתי, שהריצה המטורפת הזו, גובה לי מחיר – שלא התכוונתי ולא רציתי לשלם. באותה חופשה, החלטתי…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

הוצאתי ת'ארון

אחרי שחיכיתי לעבור דירה ואחרי שנה ומשהו שכל בגד שאי-פעם התלבטתי עליו קיבל את התשובה "אנחנו נחליט עליך, כשאעבור דירה" ואז זה הגיע. עברנו דירה. הבנזוג, הילדים אני ועוד ארבעה ארגזים (!!) של בגדים למכירה בהתחלה הייתי דיי בטוחה שאצליח לגרור את הbff שלי אנה ברודי למכירה ביתית חמודה וקטנה. אבל אנה, שמתמחה באוןליין שופינג, לא יכלה לדמיין שזאת תהיה מכירה אוף ליין. אחרי בריינסטורמינג מגניב החלטנו שאת המכירה שלנו אנה תארח באתר שלה, ונצרף אליה…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

שינוי דרמטי זה פה!

היי זאת אני. והשמש מאחורי? זה קצהו של יום העבודה שלי בתור שכירה, אחרי שמונה שנות עצמאות! (וואו!) אני מניחה, שעוד אשתף ואספר על התהליך שעברתי (ועוד עוברת) בדרך עד הלום. בינתיים אספר; שטוב לי עם ההחלטה הכלכך שונה ממי שהייתי עד אתמול. שנקרתה בפניי הזדמנות לעשות ולשלב בתפקיד אחד, בדיוק את מה שאני אוהבת (שזה בערך מליון ואחד דברים במקביל וזה דיי מדהים שיש תפקיד כזה בכלל). ושפתחתי את הראש – והאופציה שאהיה במימוש…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

החגים פה, וזה דווקא דיי נחמד :)

עוד חג פה, ממש עוד שניה, ולמי שנמאס שתרים את היד! כן, זה נהיה קצת עמוס, ואני כבר לא ממש זוכרת באיזה יום אני. אבל עם כל הקושי, יצא לי לחשוב על זה (והיה פה לא מעט זמן לחשוב..) שת'כלס הזמנים שעשיתי בהם את ההחלטות הכי טובות שלי, היו הזמנים שבהם עבדתי פחות וקצת שחררתי מהמשימות היומיומיות. החגים מאלצים אותנו לשבת ולחשוב, לדבר עם אנשים ומשפחה – ולעבור איתם סוג של בריינסטורמינג. יציאה מהשגרה מאפשרת…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

התחדשות באוויר

התכשיטים של זורה – הם אני. כולם, אחד-אחד, צבע-צבע. כמו הצבעוניות של התכשיטים גם אני רב גונית. פעם, נורא פחדתי מכל הסלט הזה שאני מורכבת ממנו, כי לא ראיתי את השביל. כמה טוויסטים והתחדשויות בדרך גרמו לי לאהוב את הסלט הזה. ולרענן את מי שאני היום: #התחדשות01 ספר הרשימה של יובל אברמוביץ (לא מכירים?הנה לינק – חייבים לקרוא) אצלי הספר הזה עשה כל כך הרבה, עוד לפני שהגעתי לעיקר.. בספר יובל אברמוביץ מתאר איך פעם, כששאלו…

לקרוא עוד
לקרוא עוד

תראו מה בישלתי!

לאמא שלי (שתהיה בריאה), יש את הכישרון לבשל בכמה סירים במקביל, ולכל סיר יש את הטעם המיוחד שלו – זה עם הסלק, וזה עם הקינמון, זה עם הבצל הירוק, וזה עם החריף האדום. הם לא מתבלבלים, ולא מתערבבים אחד בשני. וכולם כולם טעימים-טעמים באותה מידה. לא חשבתי שאוכל לבשל כמה מטעמים במקביל, אבל הנה זה קרה: לפני שלושה חודשים, ילדתי את המתוק איתן (ובואו נוסיף לו שום+בצל). פחות או יותר כשאיתן התחיל להתבשל בתוכי, הוספתי…

לקרוא עוד